Träffa klubbkompisar i skärgården och på havet

Vi är några båtkompisar som brukar träffas för gemensamma natthamnar, både från Oxnö båtförening och från Morarna. Det vore trevligt om fler skulle vilja ansluta. Man kan vara med både med motorbåt och med segelbåt. Det går även bra att följa med på annan båt eller om man vill ha med gastar på sin båt. Men som vanligt gäller, att den som vill delta får ta initiativet. Alltså föreslå resmål, dagar, helger, veckor mm, när det skulle passa er, så får vi se vad vi kan få ihop.

Förra säsongen hittade vi hamnar och ankringsplatser bland annat på följande platser: Ornö, Utö gruvbrygga, Rånö, Stora Notholmen, Långholmen, Stabbo, Gotska sandön, Västervik, Kalmar, Kristianopel samt Utklippan.

Så här ser tankarna ut för närvarande:

Vecka 23: Med start lördag 13-06-01 hem söndag 13-06-09 resmål Lettland med kanske något strandhugg i Estland. Antal båtar beror på hur många som visar intresse. I skrivande stund har fyra personer anmält sitt intresse.

 Midsommarhelgen i Stockholms södra skärgård: Här brukar vi bli en 10-15 båtar.

Semestern: Blir under senare hälften av sommaren tre till fem veckor (troligen tre veckor): eventuellt en bit av Göta kanal.

Om ni är sugna att träffa klubbkompisar hör av er till mig:

E-post: p-g.andersson@home.se

Telefon: 08 – 605 45 89

Mobil fritid: 0704 – 717 301

Bryggplats: 181