Resultat Söndagssegling 2012-06-10

Söndagens segling lockade 5 båtar och det blåste 6-7 från sydväst och var för ovanligheten rätt jämn.

Banan var lagd av Nisse Westerberg och sträckte sig ut ur viken, där det var halvvind och Johan hissade sin nya orange spinnaker. Sedan ut på Mysingen och runda pricken vid Norrhäll motsols, här var det ett kryssben i lite stampig sjö. Från Norrhäll skulle man ner till pricken vid Stenskärsbank och runda den också motsols, här var det undanvind och både Johan och Sund åkte spinnaker som bar fint. Sen en gipp och tillbaks in i viken, där det först var undanvindsåka för att bli kryss in i viken.

Snabbast runt på omräknad tid var Nisse Westerberg med sin S30, följt av Johan Strömbäck i Wasa 31r, Mattias Sund i First 34.7, Lasse Åhlander i Vegan, Joakim Öberg i NF hade en alldeles egen bana som inte var på något vis officiell så han stängde grinden.